Privéles

Privélessen zijn voor iedereen toegankelijk. Dus denk niet dat dit alleen voor wedstrijdparen is, deze volgen namelijk standaard privélessen en wedstrijdtraining!

Waarom privélessen:

Als je om de een of andere reden niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de clublessen in de avonduren, dan is privéles misschien iets voor jou. In overleg is het vrijwel altijd mogelijk om privélessen op voor  jouw geschikte dagen en tijden in te plannen.

Sommige mensen willen hun geheugen opfrissen. Er zijn mensen die graag naar een hogere groep willen, maar ook mensen die een figuur in een clubles hebben geleerd en deze willen herhalen/verbeteren. Tevens is een privéles een goede gelegenheid om net dat beetje extra aandacht te besteden aan je techniek en stijl. Privélessen zijn ook toegankelijk voor mensen die geen clublessen (willen) volgen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan stellen die een openingsdans voor hun huwelijk in willen studeren. Het leuke hiervan is dat men niet meer standaard een Quickstep kiest. Sommige kiezen voor een romantische Engelse wals en andere kiezen weer voor een swingende Cha Cha. Of als je bijvoorbeeld een feestje hebt en gezellig mee wilt swingen en de groep mensen die gewoon geen clublessen kunnen/willen volgen. Het voordeel van een privéles is natuurlijk de aandacht (je hoeft deze niet te delen met nog een aantal andere paren) en de op maat gemaakte dansen. Graag stellen we de ideale dans met je samen, dit kan betekenen dat wij bijvoorbeeld een aantal figuren weglaten, aanpassen of de volgorde veranderen. De kosten voor privédansles bedragen 55 euro per uur per paar.

Zoals je wellicht al hebt gelezen verzorgen we ook opleidingen tot dansleraar. Gezien de moeilijkheidsgraad en technische details van deze opleiding is deze alleen maar te volgen in de vorm van privélessen!

Voor meer informatie voor privélessen en/of opleidingen kunt u ons bellen op 06-57699991.