Zumba

Zumba, Zumba en nog eens Zumba!!! Zumba is HOT!!!! Maar wat is Zumba eigenlijk???

Zumba komt van oorsprong uit Columbia en dateert uit de jaren 90. Je zou kunnen zeggen dat Zumba “per ongeluk” is ontstaan! Beto Perez (grondlegger Zumba) zou op die bewuste dag een aerobics klas lesgeven… Echter hij was de bewuste muziek vergeten. Beto Perez een fervent latin liefhebber had gelukkig nog wat muziek in zijn auto liggen.

 

Alleen dit was geen aerobics muziek… Wat nu… dan maar een les improviseren….Deze les werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat Zumba een feit werd en dus ook al snel zijn weg naar Europa vond. Misschien denk je nu leuk aerobiccen op latin muziek… Vergis je niet. Als dit het geval zou zijn zou Zumba al lang niet meer populair zijn. Zumba is een heel nieuw concept!!! Vrij vertaald staat Zumba voor lol hebben en bewegen.

Zumba is een combinatie van o.a. Merengue, Salsa en aerobics/fitness. Een swingende work-out met bewezen effectiviteit. Laat je nu niet direct afschrikken door een slechte conditie, Zumba is een work-out die zich heel makkelijk laat aanpassen aan diverse niveaus en dus voor iedereen toegankelijk is…. Kortom iedereen kan Zumba!!!

Wat kun je van ons verwachten …. Dance Masters staat voor kwaliteit…. Dit betekent dat wij met een gediplomeerde Zumba instructeur werken. Deze heeft de enige officiële en erkende Zumba opleiding in Nederland gevolgd. Beto Perez verzorgd hier zelf een deel van de opleidingen. Zumba zoals Zumba hoort; een swingende work-out waar plezier hoog in het vaandel staat!!!

Wij bieden Zumba lessen momenteel niet aan.
 

 

 
http://www.addebruijn.eu//public/music/zumba.mp3

Er is momenteel nog geen nederlands geluidsfragment beschikbaar van deze dans.